Κυρ 9 Απρ 2017 06:39:26 μμ

Πρώτα Θέματα
Πρώτα Θέματα

Πρώτα Θέματα (910)

Την πρόοδο των εργασιών δύο έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής στα Βριλήσσια και βαίνουν προς ολοκλήρωση,επιθεώρησε την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, συνοδευόμενος από το Δήμαρχο ΒριλησσίωνΞενοφώντα Μανιατογιάννη.

Η πρώτη αυτοψία έγινε στο αντιπλημμυρικό έργο των οδών Ροδόπης και Μαινάλουκαι η δεύτερη στον βιοκλιματικό παιδικό σταθμό επί της οδού Διός, στο Πάτημα Βριλησσίων.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την στήριξή του και υπογράμμισε την άψογη συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας.

Ο κ. Καραμέρος επισήμανε πως με την κατασκευή των αγωγών ομβρίων θα εξαλειφθούν τα πλημμυρικά φαινόμενα, που παρατηρούνται στην περιοχή σε κάθε έντονη βροχόπτωση, ενώ η αποπεράτωση του πρότυπου παιδικού σταθμού θα δώσει τη δυνατότητα φιλοξενίας 60 παιδιών.

Μαζί με τον Δήμαρχο, γνωστοποίησαν ότι πριν το Πάσχα προβλέπεται να ξεκινήσει ένα ακόμα μεγάλο έργο για την αντιπλημμυρική προστασία των Βριλησσίων, ύψους 4.000.000€. Πρόκειται για παρέμβαση σε μήκος σχεδόν 4 χιλιομέτρωνπου περιλαμβάνει κατασκευή αγωγών ομβρίων σε περιοχές του κεντρικού ιστού της πόλης, καθώς και την κατασκευή κεντρικού αγωγού ομβρίων στα Άνω Βριλήσσια, βορείως της Λεωφόρου Αναπαύσεως.

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και σας θέλουμε όλους κοντά μας !

Κωνσταντίνος Ιωαννίδης τ. Δήμαρχος Βριλησσίων.

Διακοπή Νερού.

Την Τετάρτη 02/01/2017 από 8:00 έως τις 12:00, έχει προγραμματιστεί διακοπή ύδατος στην οδό Πάρνηθος από Δωδεκανήσου έως Δ. Βερνάρδου, προκειμένου να αποκατασταθεί βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης.

Σημειώνεται ότι οι αναφερόμενες ώρες διακοπής είναι προσεγγιστικές και ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών, ενδέχεται να μεταβληθεί ο χρόνος ή και η περιοχή διακοπής του νερού.

Ο Δήμος καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την συντομότερη αποκατάσταση του προβλήματος.

Σε περίπτωση που λόγω καιρικών συνθηκών ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας δεν πραγματοποιηθεί ή δεν ολοκληρωθεί η αποκατάσταση, η διακοπή θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα, την ίδια ακριβώς ώρα.

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος από το βήμα της εκδήλωσης των Ιδρυμάτων της Βιβλιοθήκης και του Κέντρου Παιδείας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού «η Αγία Φιλοθέη» για να τιμηθεί το δημόσιο σχολείο, στις 28/01/2016, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αιγάλεω «Ελληνικό Μολύβι», απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε πέντε δημόσια σχολεία:

το Μαράσλειο, το 21ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, το 2ο Γυμνάσιο Βούλας, το 15ο Λύκειο Αθηνών και το 2ο Λύκειο Βριλησσίων για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στον εκπαιδευτικό και πολιτισμικό τομέα και σε πρωτοβουλίες εθελοντισμού, κοινωνικής διασύνδεσης, αειφόρου ανάπτυξης και συμμετοχής σε σημαντικά εγχώρια και ευρωπαϊκά προγράμματα.

Πρόσφερε και ένα συμβολικό δώρο στους εξήντα εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Επιπλέον, τιμητικό έπαινο απέδωσε στους αθλητές και τα στελέχη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, στη Συνομοσπονδία Ελλήνων Αθλητών ΑμεΑ και στους Ολυμπιονίκες των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά με τραγούδια που ερμήνευσαν οι χορωδίες και τα μουσικά σύνολα των πέντε τιμώμενων δημόσιων σχολείων.

http://iaath.gr/o-archiepiskopos-tima-ton-thesmo-tou-dimosiou-scholiou/

http://www.multi-news.gr/cnn-greece-archiepiskopos-ieronimos-krisi-tha-perasi-alla/

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017.


Page 4 of 83