Κυρ 9 Απρ 2017 06:31:18 μμ

Wednesday, 05 April 2017 08:08

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΥ: ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Γραφει ο/η  Administrator
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μέσα σ' αυτά τα τρία χρόνια, ο συνδυασμός μας κράτησε μια δημιουργική στάση.Με συνεχή παρουσία στα δημοτικά συμβούλια,δεν κάναμε στείρα κριτική και δεν αναλωθήκαμε σε λαϊκισμούς.Απεναντίας προσπαθήσαμε να δράσουμε ενωτικά,προβάλλοντας τις πιο σωστές επιλογές για το συμφέρον της πόλης μας.Εναντιωθήκαμε όμως σε καίρια ζητήματα,προτείνοντας σθεναρά την εναλλακτική μας πρόταση.
Μεταξύ άλλων:
-στηλιτεύσαμε την αναθεώρηση σχεδίου πόλης που κόστισε κοντά ένα εκατομμύριο ευρώ,δεσμεύοντας 40 στρέμματα χωρίς προοπτική αποζημίωσης.
-καταγγείλαμε τη λανθασμένη τακτική για την απόκτηση του Ο.Τ. 61,πρώην Τένις Κλαμπ.Ο Δήμος για 17 χρόνια μεθόδευε έναν ιδιωτικό χώρο να τον παρουσιάσει ως δημόσιο.Τελικά ο ιδιώτης δικαιώθηκε,με το Δήμο να έχει σπαταλήσει κοντά πέντε εκατομμύρια ευρώ,χωρίς κανένα κέρδος.
-δεν ψηφίσαμε το τεχνικό πρόγραμμα του 2017,καθώς υστερούσε και σε μελέτες και σε προγραμματισμό αναγκαίων έργων.
-καταγγείλαμε την αδιαφορία για την καλύτερη λειτουργία της Λ.Πεντέλης και προτείναμε τις αναγκαίες παρεμβάσεις.
-επισημάναμε την καθυστέρηση πάνω από οκτώ χρόνια της έγκρισης του Γενικού Πολεοδομικού,ώστε ο Δήμος να κινηθεί σε πιο σωστό πλαίσιο ανάπτυξης.
-καταγγείλαμε την αδράνεια για την εκ περιτροπής λειτουργία της λαϊκής αγοράς και σε άλλους δρόμους.
Παράλληλα παρευρεθήκαμε στις πιο σημαντικές εκδηλώσεις του Δήμου και των φορέων της πόλης μας και ,όπου χρειάστηκε,τοποθετηθήκαμε εποικοδομητικά.
Σήμερα ο συνδυασμός μας,ανανεωμένος,με 7μελές συντονιστικό όργανο,δραστηριοποιείται ακόμα περισσότερο!Στοχεύουμε σ' έναν πιο ανθρώπινο Δήμο και σε μια τοπική αυτοδιοίκηση με πρωτοβουλίες στην πρωτοβάθμια υγεία,στην αποτελεσματική αστυνόμευση,στη βιώσιμη κινητικότητα και στην τοπική ανάπτυξη που αντιμάχεται την ανεργία.
Σ' αυτή την προσπάθεια,σας θέλουμε αρωγούς, με τις εύστοχες επισημάνσεις και τις εποικοδομητικές προτάσεις σας!

Τελευταία τροποποίηση στις Thursday, 06 April 2017 08:43

Τελευταιο απο Administrator