Κυρ 9 Απρ 2017 06:30:45 μμ

Οικογιορτή Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού από τον «ΒΡΙΛΗΣΣΟ» την Κυριακή 9/4/2017.

Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οικογιορτή Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού

Για άλλη μία χρονιά, ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, συμμετέχει ενεργά στην Οικογιορτή Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού που διοργανώνει η φυσιολατρική κίνηση «ΒΡΙΛΗΣΣΟΣ», την Κυριακή 9 Απριλίου 2017, από τις 9.00 το πρωί, στο Πάρκο ‘Α.Τρίτση’.

Το προσωπικό του ΟΚΠΑ θα βρίσκεται εκεί για: · να ενημερώσει για τις νέες κοινωνικές δομές · να παρουσιάσει την Ομάδα Προφορικής Ιστορίας του Δήμου · να συγκεντρώσει τρόφιμα μέσω της ανταλλακτικής οικονομίας (‘Κρεμάστρες Αλληλεγγύης’): Ανταλλάσσουμε ενδύματα με τρόφιμα ή συμβολικό ποσό’.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας - Ανακύκλωσης και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος θα βρίσκονται στο χώρο για: · να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους συμπολίτες μας για τα ‘προγράμματα χωριστής διαλογής των απορριμμάτων στην κουζίνα μας’. · να λαμβάνουν συμμετοχές δημοτών για το Life - PAYT (Πληρώνω όσο Πετάω) και την παραχώρηση κλειδωμένων κάδων που θα χρησιμοποιούνται με κατάλληλες ηλεκτρονικές κάρτες, ώστε να προωθήσουμε συλλογικά τις πολιτικές μείωσης απορριμμάτων με οφέλη για τους δημότες που αποθέτουν ορθά τα οικιακά απόβλητα τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Thursday, 06 April 2017 15:57

Τελευταιο απο Administrator