Κυρ 9 Απρ 2017 06:41:45 μμ

Άρθρα
Άρθρα

Άρθρα (650)

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημοτικό Κέντρο Μελέτης του Δήμου Βριλησσίων με τους εθελοντές καθηγητές Βουκελάτο Φίλιππο, Κανίδου Αναστασία, Κουτσούρη Λέοντα, Κουτσούρη Ευγενία, Κουτσούρη Θεοδώρα, Κόρσου Ελένη, Βελέτσο Αλέξανδρο, Μπαλατσούκα Αλέξανδρο, Μπατή Νίνα, ΠαπαναστασοπούλουΡουμπίνη καθώς και τις εθελόντριες Βορριά Ειρήνη, ΓούβαληΛίλιαν, Μανιατογιάννη Λήδα και ΑλαβέραΣταματούλα.
Στην κοπή παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Εθελοντισμού, κα Σοφία Χαντζάρα, η οποία ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και δύναμη και ευχαρίστησε τους εθελοντές για την ανιδιοτελή προσφορά και στήριξή τους στο έργο της Αντιδημαρχίας Παιδείας.

ΕΦΚΑ. Ηλεκτρονική Υπηρεσία υποβολής συνταξιοδοτικής αίτησης.

Μπείτε ηλεκτρονικά στο https://apps.ika.gr/ePensionsEfka/

Μέσω της Υπηρεσίας αυτής, σας παρέχεται η δυνατότητα να υποβάλλετε αίτηση για συνταξιοδότηση εξ ίδιου δικαιώματος (γήρατος), αναπηρίας ή λόγω θανάτου, για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).
Δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης έχουν οι ασφαλισμένοι που προέρχονται από τους κάτωθι φορείς που εντάχθηκαν στον ΕΦΚΑ:
ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, ΕΤΑΑ και ΓΛΚ (ΔΗΜΟΣΙΟ).
Με την ηλεκτρονική υποβολή του αιτήματος, αποδίδεται ηλεκτρονικός αριθμός πρωτοκόλλου που λαμβάνεται υπόψη στην επεξεργασία του συνταξιοδοτικού σας αιτήματος.
Η επεξεργασία του συνταξιοδοτικού σας αιτήματος, θα ξεκινήσει με την κατάθεση των ελλειπόντων δικαιολογητικών, στις αρμόδιες υπηρεσίες ΕΦΚΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων και ο οικονομολόγος Γιώργος Γιαμπουράνης, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε μία διάλεξη με θέμα τα προβλήματα και τις διεξόδους από τις δύο μεγαλύτερες θεμελιακές μάστιγες της μετανεωτερικής εποχής μας: “την Απάτη και την Αυταπάτη”.
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:30 στην αίθουσα “Μουσών” του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Βριλησσίων (Κισσάβου 11).
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Page 5 of 93