Κυρ 9 Απρ 2017 06:40:43 μμ

Τοπικές Ειδήσεις
Τοπικές Ειδήσεις

Τοπικές Ειδήσεις (603)

Την ευρύτατη αποδοχή των πολιτών και των κατοίκων συναντά η σημαντική πολιτική απόφαση του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής η οποία ομόφωνα υπερψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο για να περάσουν ξανά στον Δήμο μας οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο οικοδομικό τετράγωνο 365.

Τον στόχο για την ανάκτηση από τον Δήμο των αθλητικών εγκαταστάσεων στις οδούς Κισσάβου και Μητροπούλου τον υπηρέτησε αναμφισβήτητα με σταθερότητα, συνέπεια και τόλμη σε όλη την διάρκεια της μέχρι τώρα διετούς θητείας του ο Δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης και η δημοτική του παράταξη.

Για να είναι σαφές τούτο επισημαίνουμε ότι ο Δήμαρχος και η διοίκηση έλαβαν κάθε αναγκαίο μέτρο, προέβησαν σε κάθε ενέργεια και έδωσαν κάθε εντολή για νομικές ενέργειες που υλοποιήθηκαν, με αποκλειστικό στόχο την ανάκτηση από τον Δήμο του αθλητικού φιλέτου της πόλης μας.

Η σταθερή πολιτική βούληση της σημερινής δημοτικής αρχής, η εξυπηρέτηση με συνέπεια του στρατηγικού στόχου να πάρουμε πίσω τα γήπεδα - έδωσαν τελικά τους καρπούς τους δηλαδή την οριστική λύση του ζητήματος και την ανάκτηση των γηπέδων από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Για την πλήρη διασάφιση των πραγμάτων οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι εντελώς διαφορετική πολιτική από αυτήν της σημερινής δημοτικής αρχής άσκησαν και υπηρέτησαν οι Δήμαρχοι και οι δημοτικές αρχές - πλειοψηφίες της δωδεκαετίας 2003 - 2014. Δηλαδή οι διοικήσεις των κ.κ. Αργύρη Ντινόπουλου και Κώστα Ιωαννίδη και των δημοτικών συμβούλων τους που αποτελούσαν την πλειοψηφία.

Και ποιά ήταν αυτή η πολιτική τους; Ο Αργύρης Ντινόπουλος (με τότε πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον Κώστα Ιωαννίδη) και οι δημοτικοί του σύμβουλοι, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις της τότε αντιπολίτευσης στο σύνολό της, των περιοίκων - κατοίκων, φορέων, πολιτών και τοπικών μέσων ενημέρωσης, ενοικίασε το αθλητικό φιλέτο της πόλης επιφάνειας 10 στρεμμάτων σε ιδιώτες για 12 ολόκληρα χρόνια (από το 2004 έως το 2016) έναντι μισθώματος 3.500 ευρώ μόνο δηλαδή έναντι "πινακίου φακής". Έμειναν στην εξουσία για μία τετραετία.

Ο Κώστας Ιωαννίδης και οι δημοτικοί του σύμβουλοι τήρησαν απαρέγκλιτα για μία ακόμα οκταετία που έμειναν στην δημοτική αρχή την σύμβαση μίσθωσης που είχαν συνάψει δηλώνοντας μάλιστα δημοσίως ότι πιστεύουν σ' αυτήν την πολιτική.

Τα συνεχή προβλήματα που δημιουργούνταν σχετικά (ποινικά, πολεοδομικά, αδειών, ρευματοδοσίας, σφραγίσεων) και κυρίως οι διαρκείς διαμαρτυρίες των περιοίκων για πάσης φύσεως οχλήσεις, ουδέποτε αξιοποιήθηκαν από την δημοτική αρχή προκειμένου να ανακτηθούν οι εγκαταστάσεις.

Ήταν ξεκάθαρη η βούληση των δημοτικών αρχών εκείνης της δωδεκαετίας υπέρ της μίσθωσης σε ιδιώτες των αθλητικών χώρων. Κανένας άλλος σχεδιασμός δεν υπήρχε, καμία άλλη στρατηγική. Αυτή ήταν η βούλησή τους να βρίσκονται τα γήπεδά μας στα χέρια ιδιωτών.

Και βέβαια για τα δώδεκα αυτά "πέτρινα χρόνια" η δημοτική εξουσία δεν "άκουγε" τις διαφορετικές θέσεις των κατοίκων, όλης της τότε αντιπολίτευσης, ούτε τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ούτε καν σκέψη για ανάκτηση των γηπέδων από τον Δήμο.

Σε πλήρη αντιδιαστολή με την πολιτική αυτή, ο σημερινός Δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης και οι δημοτικοί του σύμβουλοι, δεσμευμένοι από τις πολύχρονες προεκλογικές εξαγγελίες τους, από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα υλοποίησαν μια ολότελα διαφορετική πολιτική. Όχι την ιδιωτικοποίηση μέσω της ενοικίασης αλλά την δημοτικοποίηση των γηπέδων. Ευθέως και χωρίς ουδεμία αμφιβολία. Έναν μόνο στρατηγικό στόχο υπηρέτησαν, την ανάκτηση των γηπέδων από τον Δήμο. Την παραχώρησή τους στην νεολαία της πόλης μας στην οποία ανήκουν. Με σταθερή βούληση και την ίδια συνέπεια.

Πώς τούτο είναι ξεκάθαρο; Κατ΄αρχήν όπως προναφέραμε έλαβαν κάθε αναγκαίο μέτρο, προέβησαν σε κάθε ενέργεια και έδωσαν κάθε εντολή για νομικές ενέργειες που υλοποιήθηκαν, με αποκλειστικό στόχο την ανάκτηση από τον Δήμο του αθλητικού φιλέτου της πόλης μας.

Αμφισβητείται σήμερα από οιονδήποτε ο στρατηγικός στόχος και η σταθερή πολιτική βούληση της σημερινής δημοτικής αρχής; Θα μπορούσε άραγε να εξυπηρετηθεί και να φτάσουμε σήμερα στο ποθούμενο αποτέλεσμα αν δεν υπήρχε αυτή η σταθερή πολιτική επιλογή και η βούληση καθώς και οι νομικές και άλλες ενέργειες που οδήγησαν την κατάσταση στην σημερινή ευτυχή κατάληξη; Οι απαντήσεις είναι ευνόητες.

Πώς όμως υποδέχτηκαν την ανάκτηση των γηπέδων οι δημοτικοί συνδυασμοί; Ομόφωνα την υπερψήφισαν. Ακόμα και η αντιπολίτευση, ανεξαρτήτως των επιμέρους επιφυλάξεών της. Ειδικά δε η αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία επί δωδεκαετία άσκησε μια πλήρως άλλη πολιτική κατά τα παραπάνω. Άρα ο στρατηγικός στόχος που ήταν η λύση της μίσθωσης και η ανάκτηση του χώρου των 10 στρεμάτων από τον Δήμο έγινε αποδεκτός ομόφωνα από όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου.

Αλλά την πολιτική αυτή επιδοκιμάζουν ευρύτατα κυρίως οι πολίτες και οι περίοικοι και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Σε ότι αφορά τα τοπικά μέσα ενημέρωσης: τα Β.Ν. έδωσαν με την ίδια συνέπεια τον αγώνα για να πάρουμε πίσω τα γήπεδα από την πρώτη στιγμή, συνταχθήκαμε στον σκοπό αυτό με όλους όσους τον υπηρετούσαν, ποτέ δεν αλλάξαμε θέση και στάση και σήμερα στηρίζουμε ολόψυχα αυτήν την πολιτική νιώθοντας ιδιαίτερη δικαίωση.

Άλλα μέσα ενημέρωσης αποδέχονται τον κεντρικό πολιτικό στόχο δηλαδή την δημοτικοποίηση των γηπέδων, πλην όμως εκφράζουν επιμέρους επιφυλάξεις για άλλα ζητήματα. Για αυτές δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να διατυπώσουμε απαντήσεις, πλην μόνο και επειδή αφορούν ότι δεν είναι σωστό "να διυλίζεται ο κώνωπας και να καταπίνεται η κάμηλος" όπως μπορεί απόλυτα να αποδειχτεί από την επιβεβλημένη περιήγηση στην "Διαύγεια".

Επίσης, έχουμε υποχρέωση να προσθέσουμε ότι ο καθένας μας που ασχολείται με τον τρόπο του με τα κοινά δίνει το στίγμα του και την προσφορά του σε βάθος χρόνου σ' αυτήν την πόλη και φτιάχνει "το όνομά του". Και επειδή περνούν και τα χρόνια είναι πλέον ανάγκη να επιλέγουμε και τους συνομιλητές μας. "Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ" γνωρίζουν την πραγματικότητα. Και τέλος όλοι μας πρέπει να γνωρίζουμε πως κανείς δεν μπορεί να σπιλώσει κανέναν διότι η ζωή στη διάρκειά της δίνει πάντοτε τις αναγκαίες απαντήσεις.

Τέλος, και αυτή είναι η δική μας προσέγγιση ορισμένοι κύκλοι αντιλαμβανόμενοι την ιδιαίτερη αξία της απόφασης της σημερινής δημοτικής αρχής να πάρει πίσω τα γήπεδα και την μεγάλη απήχηση που βρήκε στην κοινωνία, νομίζοντας αβάσιμα ότι η απήχησή της στηρίζεται σε επικοινωνιακή κυρίως πολιτική, θεώρησαν επιβεβλημένη την αλλαγή της ατζέντας, να "μιλήσουμε" δηλαδή για το δέντρο χάνοντας το δάσος.

Ωστόσο, μια τέτοια λογική θα αδικούσε την πραγματικότητα. Που είναι εν προκειμένω εξαιρετικά σημαντική. Διότι το μείζον θέμα είναι να πάρει πίσω τα γήπεδά του ο Δήμος για να τα διαθέσει στην νεολαία του.

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο του Φεστιβάλ  Ρεματιάς 2016 -Νύχτες Αλληλεγγύης.

Ο Δήμος Χαλανδρίου στηρίζει νέους αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες προσφέροντας παραστάσεις θεάτρου, μουσικής και χορού  με ελεύθερη είσοδο επιδιώκοντας μέσα από τις Νύχτες Αλληλεγγύης
να μοιραστούμε όλοι τα αγαθά του πολιτισμού ανεξάρτητα από την οικονομική μας δύναμη.

Σε όλες τις εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική είναι συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και σε δομές αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία και τουαλέτα ΑμεΑ.

Όλες οι εκδηλώσεις τον Ιούλιο αρχίζουν στις 21.00 μ.μ..

Αναλυτικό Πρόγραμμα Φεστιβάλ

κάντε "κλικ" στην εικόνα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ                            

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συνάδελφοι,

παρ' όλες τις προσπάθειες του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων 2 συνάδελφοι από τον τομέα της Καθαριότητας δεν πληρώθηκαν ούτε και αυτή τη φορά.

Καταγγέλουμε την αδικαιολόγητη καθυστέρηση πληρωμής γιατί με ευθύνη πλέον της Διοίκησης του Δήμου έχουν περάσει 6 μήνες και οι συνάδελφοι εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Απαιτούμε, λοιπόν,από τη Διοίκηση την άμεση πληρωμή τους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων.

Έχουμε αρκετό καιρό να διατυπώσουμε οποιεσδήποτε απόψεις και προσεγγίσεις σχετικές με το τοπικό πολιτικό σκηνικό και το πώς αυτό διαμορφώνεται σήμερα.

Ας μην λησμονούμε ότι συμβαίνουν σοβαρές πολιτικές εξελίξεις και γεγονότα αλλά δημιουργούνται και ενδιαφέροντα τοπικά "τεκταινόμενα" που έχουν ιδιαίτερη αξία να επισημανθούν.

Αναφερόμαστε βέβαι στο τοπικό παρασκήνιο που πάντα οι δημοτικοί μας άρχοντες και σύμβουλοι διαψεύδουν αλλά συνήθως αυτό επιβεβαιώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ποιό είναι λοιπόν το παρασκήνιο στα Βριλήσσια; Που και μόνο η αναφορά του εκνευρίζει πολλούς; Και τους οδηγεί να λένε μετά στους φίλους τους ότι όσα γράφονται είναι ανακριβή τουλάχιστον... Κι ας επιβεβαιωθούν αργότερα...

Και θα ρωτήσετε αν αυτά που διαβάζετε είναι διαταυρωμένα και αποτέλεσμα ρεπορτάζ. Εμείς σας προτείνουμε να κρατήσετε το "θέμα" και όταν θα έθει το πλήρωμα του χρόνου να τα ξαναδούμε.

Ξεκινάμε από την παράταξη του Δημάρχου. Ο Ξένος Μανιατογιάνης δεν αμφισβητειται σοβαρά από κανέναν, ούτε άλλωστε θα μπορούσε, αφού διάγει την πρώτη του θητεία και μάλιστα είναι δραστήριος και "ρίχνει τα δίχτυα του" παντού. Κι όταν λέμε παντού εννοούμε παντού...

Σημειώστε το πιο σημαντικό: ο Δήμαρχος θα υλοποιήσει το πρόγραμμα των έργων του την επόμενη διετία κι αυτό σε νούμερα θα ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια ευρώ σε κάθε περίπτωση. Μπορεί και πολύ παραπάνω.

Για εμάς το μόνο ζήτημα που θα κληθεί προοπτικά να διαχειριστεί επιτυχώς είναι η "συντηρητική" πολιτική σύνθεση των ψηφοφόρων του προαστίου. Αλλά έχει μια εμπειρία είκοσι χρόνων διαδρομής στα τοπικά τεκταινόμενα. Κάτι ξέρει εκείνος.

Στην παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης της "Νέας Πνοής" τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά. Ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Ιωαννίδης θέλει να ξαναδιεκδικήσει το αξίωμα του Δημάρχου. Έχει σημαντικές γνωριμίες στο κόμμα της Ν.Δ. που μπορούν να τον βοηθήσουν στην επιθυμία του αυτή. Έχει κάνει ήδη μία επιτυχημένη και πολυάριθμη συγκέντρωση στην εφετινή κοπή της πίτας του συνδυασμού του. Όλα δείχνουν ότι η πρόθεσή του είναι δεδομένη.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ηττήθηκε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές σε συνδυασμό με την εύλογη ανανέωση που συχνά ακολουθεί τέτοιες πολιτικές εξελίξεις αλλά και την νέα πολιτική ηγεσία στο κόμμα της Ν.Δ. καθώς και των υπαρκτών πολιτικών φιλοδοξιών κορυφαίων στελεχών της Νέας Πνοής δημιουργούν την πολιτική ρευστότητα για την οποία παραπάνω κάναμε λόγο.

Έτσι λοιπόν φέρονται ή εμείς τουλάχιστον θα επισημαίναμε ως ισχυρούς συνδιεκδικητές και συνποψηφίους στον συνδυασμό της Νέας Πνοής και τους:

Τάσο Δημητρίου παλιό Βριλησσιώτη και δημοτικό σύμβουλο και δυνατό στέλεχος,

Κατερίνα Χρυσοπούλου παλαιά δημοτική σύμβουλο, κομίζουσα την ανανέωση και της μεγαλύτερης εμπιστοσύνης της νέας κομματικής ηγεσίας

Γιάννη Πισιμίση δημοτικό σύμβουλο δύο τετραετιών που κι εκείνος μπορεί να θεωρηθεί ότι φέρνει την νέα γενιά στην παράταξη, ο οποίος άλλωστε διατυπώνει συχνά και δημοσίως την άποψή του.

Πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις νομίζουμε ότι θα έχουμε στον χώρο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Η εκτίμησή μας, η άποψή μας είναι ότι θα διαμορφωθεί νέο σχήμα που θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές αν δεν επικαλυφθεί από ένα σχήμα υπό τον σημερινό Δήμαρχο.

Αν θα είναι αυτοτελές και ανεξάρτητο από την νυν δημοτική αρχή ενδέχεται να συνενώσει τις τοπικές "φιλοκυβερνητικές" δυνάμεις. Η επιτυχία του ή όχι θα εξαρτηθεί από την κυβερνητική πορεία αν θα είναι καλή ή όχι.

Σε ότι αφορά την Δράση η οποία είχε αποσκιρτήσεις και ανεξαρτητοποιήσεις και μερικοί μπορούν να πουν ότι "διασπάται" ή "φυλλοροεί" τονίζουμε ότι μπορεί να δείτε εκεί και άλλη αποχώρηση στο μέλλον.

Ωστόσο, όμως η Δράση έκανε έγκαιρα μια πολύ σημαντική κίνηση κατά την ταπαεινή μας γνώμη: ξέκοψε κάθε σχέση ακόμα και υπόνοια σχέσης με τον κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ και κάθε τοπική του εκπροσώπηση, ξεκαθάρισε απόλυτα το φουλ αντικυβερνητικό της στίγμα και σε 2-3 χρόνια όταν οι πάντες θα "βρίζουν" τον ΣΥΡΙΖΑ μπορείτε να δείτε την Δράση να αυξάνει ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της...

Αν επιβεβαιωθεί μια τέτοια δυναμική (το έχουμε δει το έργο και στο παρελθόν) εννοείται ότι η Δράση θα είναι εμπόδιο για κάθε δημοτικό συνδυασμό του αντιδεξιού ιδίως χώρου...

Στην Λαϊκή Συσπείρωση (ΚΚΕ) ακόμα κι όταν τα πρόσωπα αλλάζουν, κάτι που δεν διαφαίνεται αυτή τη στιγμή στα Βριλήσσια, οι πολιτικές δεν αλλάζουν.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ:

"Όλα καλά στο γραφείο Τύπου του Δήμου Βριλησσίων;

Η διοίκηση "απαντά" στη "Δράση" για το Φεστιβάλ!

Δημοσιοποιήθηκε η εξής ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Βριλησσίων:

ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΟ TYΠΟΥ, Δ. Βερνάρδου 23, Βριλήσσια, 7-6-2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι πολίτες καθορίζουν την ιεράρχηση των επιλογών

"Με αφορμή την ανακοίνωση της «Δράσης για μια άλλη πόλη» για το πρόγραμμα του καλοκαιρινού φεστιβάλ Βριλησσίων, θα θέλαμε να επισημάνουμε πως οι αφορισμοί στις πολιτιστικές επιλογές δεν είναι δυνατόν να υιοθετούνται, δεδομένου πως η κοινωνία και οι πολίτες είναι αυτοί που καθορίζουν την ιεράρχησή τους. Αυτήν την αρχή στηρίζει η διοίκηση του Δήμου Βριλησσίων. Μία αρχή που σταθερά υπηρετεί τη στόχευση τα Βριλήσσια να γίνουν το κέντρο αναφοράς σε θέματα πολιτισμού στην περιοχή. Η ευρύτητα της κάλυψης των διαφόρων και διαφορετικών αισθητικών ωφελεί την πόλη μας και λειτουργεί πολλαπλασιαστικά στην προσπάθεια της να παράγει έργο πολιτισμού".

Τώρα τι να πούμε; Και να θες ν’ αγιάσεις, δεν σ’ αφήνουν! Μηδενική ανοχή στην κριτική από τη διοίκηση! Για οποιοδήποτε θέμα, μικρό ή μεγάλο! Γράψαμε τόσα καλά για το φετινό φεστιβάλ, (θεατρικές – παιδικές παραστάσεις) και διατυπώσαμε ένσταση για δυο μουσικές συναυλίες. Τίποτα! Απαγορεύεται!

Έτσι, και ενώ τα μέλη του αρμόδιου Πολιτιστικού Οργανισμού μαθαίνουν το οριστικό πρόγραμμα του φεστιβάλ μόνο όταν πρόκειται να το εγκρίνουν, το γραφείο Τύπου του Δήμου Βριλησσίων θυμήθηκε, γιατί δεν μπορεί να μην απαντήσει στην κριτική μας, ότι «οι πολίτες καθορίζουν την ιεράρχηση των πολιτιστικών επιλογών»!

Ε, δε θα μας τρελάνετε κιόλας, που θυμηθήκατε τους πολίτες για να στηρίξετε την (άνευ ενοικίου) επιλογή των λαμέ νυχτομάγαζων ως πολιτιστική προσφορά! Με το απίστευτο επιχείρημα ότι "η κάλυψη των διαφόρων και διαφορετικών αισθητικών ωφελεί την πόλη μας και λειτουργεί πολλαπλασιαστικά στην προσπάθεια της να παράγει έργο πολιτισμού"!

Δεν σιωπούσατε τουλάχιστον;"

Γιάννης Τσούτσιας.

Αίσθηση συνεχίζει να προκαλεί η αντιπαράθεση της διοίκησης του Δήμου Βριλησσίων με τον συνδυασμό της Δράσης για την ένταξη στο πρόγραμμα του θερινού φεστιβάλ συναυλίας της κ. Νατάσσας Θεοδωρίδου.

Σε τίτλους η αντιδικία έχει ως εξής:

"επιδοτείτε τα καψουροτράγουδα" κατηγορεί την διοίκηση η Δράση. Την αναλυτική ανακοίνωση δημοσιεύσαμε ήδη ολόκληρη.

"Καλύπτουμε με ευρύτητα διαφορετικές αισθητικές γεγονός που ωφελεί πολλαπλασιαστικά την πόλη μας" απαντά η διοίκηση.

Εκείνο πάντως που οφείλουμε να σημειώσουμε είναι ότι "στης Νατάσσας την ποδιά σφάζονται παλικάρια" εδώ στα Βριλήσσια.

Η απάντηση - ανακοίνωση της διοίκησης έχει ως εξής:

"Οι πολίτες καθορίζουν την ιεράρχηση των επιλογών".

Με αφορμή την ανακοίνωση της ‘Δράσης για μια άλλη πόλη’ για το πρόγραμμα του καλοκαιρινού φεστιβάλ Βριλησσίων, θα θέλαμε να επισημάνουμε πως οι αφορισμοί στις πολιτιστικές επιλογές δεν είναι δυνατόν να υιοθετούνται, δεδομένου πως η κοινωνία και οι πολίτες είναι αυτοί που καθορίζουν την ιεράρχησή τους.

Αυτήν την αρχή στηρίζει η διοίκηση του Δήμου Βριλησσίων. Μία αρχή που σταθερά υπηρετεί τη στόχευση τα Βριλήσσια να γίνουν το κέντρο αναφοράς σε θέματα πολιτισμού στην περιοχή. Η ευρύτητα της κάλυψης των διαφόρων και διαφορετικών αισθητικών ωφελεί την πόλη μας και λειτουργεί  πολλαπλασιαστικά στην προσπάθεια της να παράγει έργο πολιτισμού.

Page 8 of 61